Volvo Penta
VOLVO AUTHORIZED SERVICE

Vårt företag

Mareco (Maskinrekonditionering i Nacka AB) är ett familjeägt företag med 5 helårsanställda. Sedan 2010 har vi verksamheten vid Båtkompaniet i Skurusundet där vi också har vår verkstad, lager, båthall och butik. Innan flytten fanns vi i Fisksätra där företaget var aktivt ända sedan 1981. Tack vare flytten kan vi nu erbjuda allt ett komplett fullservicevarv måste göra.

Vi är auktoriserad Volvo Penta verkstad och har stor erfarenhet av service, reparationer och renoveringar av alla deras produkter. Vi har ett stort utbud av reservdelar i lager och säljer till både privatpersoner och marinföretag i regionen.
Förutom Volvo Penta har vi ett stort kontaktnät med de flesta stora distributörer av marin utrustning för att kunna hjälpa till med allt ombord på båten. Vi är återförsäljare och installerar utrustning från bla dessa leverantörer Garmin, Raymarine, SidePower, Webasto och många fler.

Vi erbjuder vinterförvaring av båtar med fullserviceavtal i våra varmhallar eller plats utomhus på inhägnat område med ”gör-det-själv” service eller upplägg enligt önskemål. Med fullserviceavtal tar vi hand om er båt när ni anser att båtsäsongen är över. Vi servar och går igenom båtens alla funktioner för att se till att den är vårrustad och redo till våren och ny båtsäsong.

Vi har ett nära samarbete med samtliga försäkringsbolag och stor kompetens för reparationer på motor, drev eller andra delar av båten. Vi utför alla typer av reparationer, allt ifrån skadade propellrar och krokiga axlar till plast- och gelcoatreparationer.

Oavsett om du behöver planera in motorservice, lämna in båten för vintern eller får problem under säsong är det aldrig långt till oss om du befinner dig i Stockholms skärgård!