Våra tjänster

Motorservice
Din motor behöver din omtanke, genom att följa motortillverkarens servicerekommendationer och intervaller gör du vad du kan för att få ett problemfritt båtliv. En del av motorns servicedetaljer byts beroende på motorns timmar och andra delar utifrån livslängd. Vi har stor erfarenhet av detta och tillgång till alla servicepublikationer som gäller din Volvo Penta motor.

Drevservice och förvaring
Vi har stor kompetens av arbeten på drev, både vad gäller service, reparationer eller renoveringar. Känns det otryggt att ha drevet på under vinteruppställningen erbjuder vi förvaring och översyn av ditt drev på vintern.

Reservdelar
I vårat lager finns ett stort utbud av reservdelar till din Volvo Penta motor eller annan utrustning på din båt. Oavsett om du vill utföra det själv eller vill boka in arbetet hos oss. Se även vår webbshop för sprängskisser på din motor och möjlighet att beställa de delar du behöver, med leverans hem till dörren eller för fraktfri avhämtning hos oss på varvet.

Installationer
Vill du byta ut din motor, montera bogpropeller, uppgradera navigationssystem eller få något annat stort eller litet installerat ombord på båten kan vi hjälpa dig med det.

Vinterförvaring
När din båt bara är värd det bästa så ska den förvaras inomhus i tempererade hallar och noggrant tas omhand av kunniga tekniker. Vi erbjuder båtförvaring med fullserviceavtal i någon av våra fina båhallar.
Kontakta oss för ytterligare information och offert!